Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Bőrápolás és higiénia

2023. 09. 21. 08:47:33

Az inkontinencia nagyon sokszor bőrproblémával párosul, amitől nagyon sokan szenvednek. A bőrproblémát egyesek felismerik, és megfelelően kezelik, mások viszont elhanyagolják, elbagatelizálják, semmiségnek tartják - pedig erre nagyon oda kellene figyelni, de leginkább megelőzni. Ebben a blogbejegyzésben az utóbbiaknak szeretnék segíteni hasznos információkkal.

tovább olvasom...
2021. 06. 27. 13:51:05

A beteggondozás nagyon összetett feladat. Minél hosszabb ideig tart, annál inkább nem működik adhok, tratégia kell hozzá. Ha már tudjuk, ki lesz a gondozó, akkor jöhet számos gyógyászati eszköz, ami remek segítség a beteggondozás során. Azonban mindezeken kívül jó tudni számos praktikát, megfogadni és alkalmazni több gyakorlati tanácsot is. Ez a cikk ebben nyújt segítséget Önnek.

tovább olvasom...
2020. 03. 22. 07:24:03

Az inkontinenciát manapság még mindig hatalmas tabu övezi, nehezebben beszélünk róla, mint a szexuális problémákról. Ha valami oknál fogva mégis szóba kerül, akkor is annyit lehet leszűrni belőle, hogy nagyon sokan kizárólag a nőket érintő változókori betegségként tekintenek rá. Azonban rengeteg férfi is érintett és egyre több fiatal is. Ha már betétet kell használni, így válasszon megfelelőt.

tovább olvasom...
2019. 11. 07. 06:51:08

A decubitus, vagyis felfekvés kialakulása az egyik legveszélyesebb dolog, ami egy mozgásában korlátozott vagy tartósan fekvő beteget érinthet. A decubitus kezelési protokollt az otthonápolásban is komolyan kell venni, és mindent meg kell tenni a megelőzés érdekében. Szerencsére ma már számos modern megoldás létezik, amellyel a probléma elkerülhető.

tovább olvasom...
2019. 09. 23. 05:19:18

Első blikkre szójátéknak tűnhet, van aki igazán különbséget sem lát. Pedig tényleg nem mindegy, hogy pelenkanadrágot veszünk, viselünk, vagy nadrágpelenkát kell vásárolnunk. Nyilván sok az átfedés, a hasonlóság, de érdemes a különbségeket is megismerni, mert ezek teszik egyedivé, tényleg praktikussá a pelenkát. De melyiket is válasszuk? - ez a cikk ebben nyújt segítséget. 

tovább olvasom...
2019. 06. 03. 18:59:01

A visszér leginkább "női betegség", de egyre többször férfiaknál is előfordul. A nem szép látványon túl még egészségi és életviteli hátrányai is vannak. Éppen ezért időben elkezdve, még megállítható a folyamat, és a lábai újra szépek, vonzóak lehetnek. A megelőzés tehát nagyon fontos, amire most mutatunk néhány praktikus és jó megoldást. Ezeket használja visszér ellen.

tovább olvasom...
2019. 05. 23. 07:50:00

A felnőtt nadrágpelenka - vagy még azt megelőzően az inkontinencia betét - kiválasztása a rutinos felhasználóknak egy nagyon egyszerű és könnyű feladat, de a kezdőknek még nem az. Nekik próbálunk segíteni ezzel a cikkel, hogy már elsőre a legmegfelelőbb nadrágpelenkát vagy betétet megtalálhassák. Vásárlóink ezeket a szempontokat veszik figyelembe.

tovább olvasom...
2019. 05. 20. 07:13:29

Az otthoni betegápolásban fontos megteremteni azokat a feltételeket, amelyek a beteg gyógyulását hatékonyan elősegítik. Ilyen feltétel pl. a gondozó személyének megléte, a betegszoba megfelelő eszközökkel történő berendezése és nem utolsó sorban egy megfelelő steril környezet kialakítása. Ez utóbbihoz mutatunk most pár eszközt, ami biztosan segíteni fogja a betegápolást.

tovább olvasom...
2019. 02. 04. 04:00:00

Hosszabb ágyban fekvés esetén a felfekvés kialakulásának a veszélye az idő múlásával egyre nő. A kevés mozgás, az állandó pl. háton- vagy oldalfekvés előbb-utóbb minden bizonnyal felfekvést fog okozni. Bár első látásra a decubitus kezelése nem olyan komoly problémának tűnhet, de elhanyagolása súlyos problémákhoz vezethet. Használjon eszközöket a gyógyítás érdekében!

tovább olvasom...
2018. 12. 03. 06:16:00

Ameddig baj nincs, akkor eszünkbe sem jut, hogy még a wc használat is óriási gondokat fog jelenteni. Természetesnek vesszük, hogy tudunk hajolni és a megfelelő magasságba leülni vagy épp felállni. Pl. egy csípőműtét után jó pár napig ez nem nagyon fog menni. Ilyenkor érdemes wc magasítót (is) használni. Megmutatjuk hogyan kell használni a wc magasítót.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések