Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Betegmozgató öv, Herdegen Transac, S

Ár:
14  300 Ft
Termékkód: 1612-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
kis erőfeszítés, nagy biztonság a beteg mozgatásában, a segítő kímélésében
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Betegmozgatást segítő eszköz, amely minimális erőfeszítést jelent a segítőnek, de maximális biztonságot a betegnek. A Transac egy nagyon speciális betegmozgató öv, amit a beteg vagy az ápoló derekára kell helyezni, ami biztonsági kapoccsal rögzül. Mérettől függően, az övnek több függőleges és vízszintes fogantyúja, kapaszkodója van, ami segítséget nyújt a mozgás során. A helyzettől függ, hogy a gondozottra vagy épp a segítő derekára kell-e felhelyezni az övet. 

A Transac betegmozgató öv méretenként eltérő színkódolást kapott, hogy egyszerűbb legyen a használata pl. intézményi használat esetén. Otthon ennek nincs jelentősége, hiszen csak egyféle méretet használnak. Mosógépben 60 fokon mosható, fertőtleníthető. Anyaga: poliészter és poliuretán hab (öv); poliészter (heveder); nylon (hurok).

Méretezése a gondozott vagy a segítő derék kőrméretén alapul. 

  • S-es méret: 105cm hosszú, derékbőség 85-115cm között, 4db függőleges és 3db vízszintes markolat
  • M-es méret: 120cm hosszú, derékbőség 98-128cm között, 5db függőleges és 4db vízszintes markolat
  • L-es méret: 135cm hosszú, derékbőség 114-142cm között, 6db függőleges és 5db vízszintes markolat

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.