Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Betegitató műanyag pohár 2 füllel, döntött, pink Katt rá a felnagyításhoz

Betegitató műanyag pohár 2 füllel, döntött, pink

Ár:
1  490 Ft
Termékkód: 1098-p-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
ágyban fekvő betegeknek kényelmes és hatékony itatáshoz
Szín:
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Sokszor okoz gondot az ágyban fekvő beteg megitatása úgy, hogy közben a folyadék ne ömöljön a nyakába. Ez a kétfülű, szándékosan ferde műanyag itatópohár nagy segítséget fog jelenteni, A speciális formakialakításnak köszönhetően a betegitató pohár hozzájárul az ágyban fekvő beteg egyszerű és kényelmes megitatásához. Az íves és ferde kialakítás lehetővé teszi a folyadékmennyiség folyamatos ellenőrzését, így nemcsak a beteg, de a gondozó és ápoló is belelát a pohárba.

A betegitató pohár íves peremkialakítása magától értetődővé teszi a beteg számára, hogyan helyezze szájába a poharat.

Ágyhoz kötött, gerincsérült, nem megfelelő mozgáskoordinációval rendelkező beteg testhelyzetéből adódóan nem tudja hátrahajtani a fejét, ezért nehezen itatható. Ezekben az esetekben testhelyzet változtatása nélkül, vagy esetlegesen a fej enyhe előrebillentésével, a betegitató pohár könnyen a szájhoz helyezhető és megitatható a gondozott, miközben a pohárban lévő folyadék szintje, helyzete ellenőrizhető. Ez segít elkerülni a túladagolásból előfordulható nyelési problémákat. A beteg szürcsölő mozdulatokkal, vagy folyamatos ivással tudja a folyadékot elfogyasztani. Amennyiben több szerettünket kell ápolnunk, akkor válasszunk eltérő színű betegitató poharat, hogy mindenki a saját poharát használja.

A betegitató pohár anyaga a legkorszerűbb HD polietilén (Bisphenol A és ftalát mentes) lehetővé teszi, hogy akár hideg, akár meleg folyadékot öntsünk bele. Anyaga: BPA mentes hőre lágyuló műanyag.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához