Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Betegápoláshoz szükséges gyógyászati segédeszközök

Szabó Zoltán József
Betegápoláshoz szükséges gyógyászati segédeszközök

Az értéksziget évente több mint 5000 megrendelést teljesít. Egyre nagyobb visszatérő és törzsvásárló vevőink száma, ami azt mutatja, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal és termékeink minőségével. Számunkra fontos, hogy magas minőséget biztosítsunk, a vásárló hasznosnak, praktikusnak és komfortosnak érezze a nálunk vásárolt terméket, és legközelebb is nállunk rendeljen. 

tovább olvasom...

Ha betegápolásról van szó, akkor minket feltétlenül keressen fel. Áruházunkban mindent megvásárolhat, amely a gyógyászati segédeszközök közé tartozik, és ezen túl sokféle életviteli segédeszközt is találni fog. Nem véletlenül hangsúlyozzuk, hogy könnyebb életet kínálunk.

Kínálatunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni, hiszen a betegápolás terén is jellemző a folyamatos fejlődés, változás, termékcsere, új termékek megjelenése, amelyeket fontosnak tartunk minél előbb megjeleníteni honlapunkon. Mi mindig arra törekszünk, hogy jó, minőségi termékválasztékot biztosítsunk, éppen ezért nem a mennyiségre és a legolcsóbb termék beszerzésére törekszünk. Nálunk szempont a praktikum, a használhatóság és nem mellesleg a kényelem is.

A gyógyászati segédeszközök árai széles skálán mozognak. Ez annak tudható be, hogy nagyon sokfajta terméket kínálunk. Fekvőbetegek számára forgalmazunk felfekvések kezeléséhez szükséges krémeket, ágytálakat, fürdető eszközöket, speciális lepedőket, antidecubitus párnákat, váltakozó nyomású matracokat. Mivel a beteg vagy idős ember számára kiemelten fontos a biztonság, éppen ezért számos kapaszkodó, csúszásmentes felületű tusolószék is helyet kap nálunk. A diagnosztikai műszerek között vérnyomásmérőt, vércukorszintmérőt, lázmérőket is talál. A szempont itt sem az olcsóság, hanem a komfortos, jól használható, praktikus termék, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mindennapokat. Csak egy példa. Az olyan vérnyomásnérővel öröm mérni, amelynek a mandzsettája érzékelőjét bárhová tehetem a felkaron, úgyis pontos mérést kapok. Akiknek valamilyen izületi jellegű problémája van, ők speciális rögzítőket találhatnak nálunk. Akiknek járással kapcsolatos problémájuk van, szükségük lehet járókeretre, járást segítő botra, amelyet szintén forgalmazunk. Ezek pl. magas minőségű termékek, amely a kialakításban, használatban és design-ban is jelentkezik. Fogyatékos embereknek különleges kommunikációs eszközöket is kínálunk pl. telefonhívás jelzőt, autista napirendi kártyákat, tv-hallgató készüléket, speciális ébresztőórát stb. Nagygombos telefonjainkat főleg időseknek javasoljuk. Gyógyászati segédeszközök mellett kínálunk olyan termékeket, amelyek szabadidő eltöltéséhez kapcsolódnak, azonban jelentős támogatást, segítséget nyújtanak az érzékenyítő programokhoz. Ebben a termék kategóriában logikai játékok, labdák, észlelést és érzékelést fejlesztő játékok is találhatóak.

 

Nagyon fontos a pihentető alvás. Ennek érdekében speciális párnákat forgalmazunk, amelyek megfelelő alátámasztást biztosítanak a nyaknak és a fejnek, így nem terhelve a gerincet. Ezek leginkább anatómiai párnák, amelyek nagyon kényelmes és pihentető alvást biztosítanak. Gyógytornához is vásárolhat nálunk különféle eszközöket az ülőlabdaként is használható fitness labdákon át az erősítő gumiszalagig. Mindez mutatja, hogy nálunk a gyógyászati segédeszközök kínálata nagyon széles. Emiatt sok visszatérő vásárlónk van, akik számára törzsvásárlói programot hoztunk létre, amelyet érdemes megtekintenie részleteiben, ha visszatérő megrendelőnk. A program jelentős kedvezményeket biztosít úgy az ár mint pl. a szállítás területén.

A gyógyászati segédeszközök terén webáruházunkban magas minőséget talál, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt termékkel teljes egészében elégedett lesz a kiszállítást követően. A kényelmes fizetési és szállítási módok tovább növelik vásárlóink elégedettségét, amit nem mellesleg cégünk számos elismerési is alátámaszt. A 21 napos visszavásárlási garancia pedig abszolút biztonságot nyújt, ha mégsem azt kapta volna, amit szeretett volna.

Mi nagyon szeretjük, ha a vásárlóink elégedettek. Ezért az elégedettségért, a kellemes érzésért a lehető legtöbbet meg is tesszük. Pl. amikor az átvételi pontunkat alakítottuk ki, külön figyeltünk arra, hogy vízautomata is legyen benne, ami a nagy melegben a szomjúságot enyhítheti. 

Ha gyógyászati segédeszközökre van szüksége, akkor emlékezzen mindig az erteksziget.hu áruházra, ahol mindig várják újdonságok, különféle akciók, széles termékkínálat! Vásároljon egyszerűen, fizessen kényelmesen, használja egészséggel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Beteggondozás a családban
Bankok és minősítések