Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Bagolyszem olvasókészülék gyengénlátóknak (hordozható) Katt rá a felnagyításhoz

Bagolyszem olvasókészülék gyengénlátóknak (hordozható)

Ár:
372  990 Ft
Termékkód: 0407-FKI
Elérhetőség: 2 héten belül szállítjuk
hordozható kivitel, autofokusz, 47x nagyítás
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Hordozható, asztalra erõsíthetõ berendezés. A BAGOLYSZEM automata élesség állítással rendelkezik, nagyítása 1-47x optikai, valamint digitálisan 270x érték között fokozatmentesen változtatható, Különbözõ képmódosítási lehetõségek állnak rendelkezésre.

A berendezés szinte sötétben is "lát". Sense-Up : képfeldolgozó technológia, amely lehetõvé teszi, hogy a felhasználó által választott digitálisan lassabb zársebességet annak érdekében befolyásolja, hogy az extra alacsony fényt a kamera jobban érzékelje, ezáltal nagyobb az érzékenység gyenge fényviszonyok mellett is. Nagyon alacsony világítás mellett automatikusan átvált fekete-fehér üzemmódba. Ha fényviszonyok ismét megfelelõvé válnak, akkor automatikusan visszaáll színes üzemmódba.

Bármilyen monitorhoz, TV-hez csatlakoztatható, amely rendelkezik Scart vagy RCA csatlakozóval. Ha a monitor csak VGA csatlakozóval rendelkezik, akkor a csatlakoztatáshoz konverterre van szükség. Minden olyan eszközre köthető a konverter segítségével, amelyen: USB, RCA, SCART csatlakozó megtalálható.

360 fokban forgatható, tetszsés szerinti pozícióban megállítható, így közeli-távoli események, képek jól megfigyelhetõvé válnak.

A kamera és az asztal között kellően nagy hely áll rendelkezésre az íráshoz, barkácsoláshoz.

A berendezés távirányítható.

Az eszköz tartozékai: távirányitó, gépkönyv, hálózati csatlakozó, Scart-RCA csatlakozó 1m, tápegység.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Digitális felzárkóztatás: hozzájárul a digitális megosztottság felszámolásához
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Emberi kapcsolatok: előmozdítja a társadalom szociális kohézióját, a kapcsolatok fenntartását és ápolását
  • Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)