Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Ápolási habszivacs matrac vízhatlan huzatban, 195x88x14cm, Thuasne

Ár:
67  200 Ft
Termékkód: 1588-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
hagyományos matrac lecserélésére, felfekvési kockázat nulla vagy alacsony
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az otthonápolás, beteg szerettünk gondozása során nagyon sokszor szükség van egy megfelelő, a gyógyulást elősegítő, a gondozó munkáját megkönnyítő matracra. Ez az ápolási matrac kiváló választás akkor, ha a már régi, kissé elhasználódott, nem beteggondozáshoz való (általában fedőmatrac) matracot szeretnénk megfelelőre cserélni, aminek vízhatlan huzata van. Jó választás inkontinens vagy felfekvés kockázatának kitett beteg ápolásakor.

Termékjellemzők:

 • hagyományos vagy elhasználódott matracok helyett ajánlott betegápoláshoz
 • ágyhoz kötött betegek magasabb szintű kényelmét szolgálja
 • 30/kg/m3 sűrűségű poliészter habszivacs garantálja a matrac kényelmét és hosszú élettartamát
 • a kellő biztonság és kényelem érdekében a matrachoz saját vízhatlan huzat tartozik
 • Promust PU huzat szellőző, antibakteriális, vízálló poliuretán jerseyből
 • cipzárak 3 oldalon, leffentyűvel
 • garancia: 2 év garancia a matrac megereszkedése ellen
 • használható inkontinens betegeknél
 • alkalmazható nulla vagy alacsony kockázatú felfekvés esetén
 • maximális terhelhetőség a hatékonyság megtartása mellett: 40 - 120 kg.
 • méret (H x SZW x V): 195x87x14 cm.
 • a vízhatlan huzat színe kék, de néha más színű érkezik (nem választható)

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.