Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Ajándékozási ötletek, hasznos tippek a vásárláshoz

Szabó Zoltán József -
2015-11-24 06:39:44
Ajándékozási ötletek, hasznos tippek a vásárláshoz

Ismét közeleg karácsony ünnepe, amikor az ajándékozás egyre fontosabb szerephez jut. Egymás kölcsönös megajándékozása mindenki számára fontos. Azonban az ajándék kiválasztása, elkészítése, becsomagolása már sokkal nehezebb feladat. Megtalálni a megfelelőt, a másiknak fontosat és hasznosat sokunkat elég nagy kihívás elé állít. Pedig ez nem is annyira nehéz, ha...

tovább olvasom...

Már csak néhány hét választ el bennünket karácsonytól, attól az ünneptől, amit a keresztyén világ Jézus Krisztus születése kapcsán az egyik legfontosabb eseménynek tart. Nem fenyőünnepről van szó kiüresítve a keresztyén értékekből, hanem egy olyan belső és külső örömről, örvendezésről, boldogságról, amit csak és kizárólag karácsony tud adni a maga Krisztusával és az emberek egymásnak készített ajándékaival.

Éppen ezért a karácsonyra szánt ajándék nem lehet csak úgy valami, egy kis vacak, igénytelen, felesleges ez-az... A karácsonyi ajándékozás az Úristen gondviselő szeretete alapján örömet, boldogságot kell, hogy jelentsen, amihez az ajándékokat gondosan meg kell válogatni. Ha már nem tudunk mi magunk kézzel készített, emberi értékekkel telepakolt, tényleg szívből jövő ajándékot adni szeretteinknek, akkor legalább olyan ajándékot keressünk, ami hasznos, amire vágyik a másik ember, ami örömöt, mosolyt csal az arcára, esetleg könnyeket a szemébe. Az ajándékot nem az ára teszi kiemelté, értékessé, hanem a mögöttes tartalma, az, hogy ezzel az ajándékkal gondolok arra, akit nagyon szeretek.

Karácsonyra olyan ajándékot válasszunk, amire a másik ember vágyik, amit szeretne, amire az Ő szemszögéből szüksége van, ami esetleg könnyebbé teheti az életét. Annak semmi értelme, ha a nagymamának felkaros vérnyomásmérőre lenne szüksége, de helyette csuklósat adunk (mert ez volt akciós, meg olcsóbb is). Nem kötelező ajándékot kell adni, hanem szívből jövőt, gondosan előkészített ajándékot, amit mellesleg esztétikusan be is csomagolunk.

Ne feledjünk: az ajándékvásárlás öröm, de a csomagolás szintén az. Senki sem szeret úgy az asztalhoz ülni, ha csak a boltban megvásárolt papírral, terítő nélkül pakolnak ki mindent azzal az indokkal, hogy úgysem kell a csomagolás, nem az a fontos... Azonban a szépen, gusztusosan megterített asztal, a dekoratívan, esztétikusan becsomagolt karácsonyi ajándék már fél siker - a másik fél pedig a tényleges ajándék, amit szeretnénk, amire vágyunk.

A karácsonyi ajándékozás a krisztusi szereteten túl egymás megajándékozását is jelenti. Éppen ezért csak olyan ajándékot készítsünk vagy vásároljunk, aminek akár mi magunk is örülnénk, ami jó értelemben meglepetésszerűen hat a másikra és neki nagyon fontos, szükséges. Az Értéksziget számos hasznos, egészséges és praktikus ajándékba adható életviteli és gyógyászati segédeszközt kínál. Ha egy jó vérnyomásmérőre, melegítő párnára, lázmérőre, magyarul beszélő zsebórára van szükség, akkor érdemes lehet nálunk keresgetni, amihez szakszerű tanáccsal, a megfelelő eszköz kiválasztásával is hozzá tudunk járulni. Ráadásul advent minden egyes napján más és más terméket kínálunk nagy kedvezménnyel, ezért is érdemes vissza-vissza térni webáruházunkba. Az adventi időszakban extra kedvezménnyel kedveskedünk cikksorozatunkra feliratkozó Vásárlóinknak.

Örömet adni karácsonykor, meglepetést szerezni, szép ajándékot csomagolni kölcsönösen fontos dolog. Ha a karácsonyi ajándéknak az egészségről, az életvitelt megkönnyítő eszközről kell szólnia a szükségesség miatt az emberi szívet betöltő krisztusi szereteten túl, akkor hasznos, fontos, de jó minőségű terméket vásároljunk ajándékba. Ha segíthetünk Önnek a választásban, hívjon bizalommal.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ötletek-tanácsok
Bankok és minősítések