Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Ágytálca ágyban fekvő betegeknek

Ár:
6  500 Ft
Termékkód: 0665-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
lábait behajtva tálcaként is ideális ágyban fekvő betegnek
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Amikor az ember lebetegszik, nincs ereje kimenni a konyhába vagy épp jól esne az ágyban reggelizni, netalán a nyomasztó betegség miatt az ebédet az ágyban elfogyasztani, akkor jön jól ez a fából készült ágytálca. Nagyon praktikus a kialakítása, hiszen behajtott lábakkal sima tálcaként viselkedik, a füleinél fogva könnyen hordozható. Ha kinyitjuk a lábát, akkor már elénk tehetjük az ágyba, ami biztonsággal meg fog állni, nem kell tartani attól, hogy összecsukódik. Az is kényelmes még benne, hogy megfelelő magas peremmel rendelkezik, így nem csúszik le róla semmi sem. A felülete nagy, így sok minden rápakolható, ami az étkezés miatt szükséges lehet. Összecsukva kis helyen is elfér. Nagyon könnyen emelhető, praktikus és remek szolgálatot fog tenni az ágyban történő étkezésnél.

Termékjellemzők:

 • behajtható fenyő lábak
 • kialakítása tálca forma oldalán két fülecskével
 • méretek: 50 x 30 cm
 • magasság: 23 cm
 • súly: 0,8 kg
 • 5 kg-ig terhelhető
 • fakerete és lába feketefenyőből készült
 • a tálca lapja fehér színű, műanyagozott furnér
 • újrahasznosított fenyőből készült
 • fertőtleníthető

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.