Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Ágyemelő lábalátét 4db (ágymagasító bútoremelő), Herdegen, 14cm

Ár:
6  600 Ft
Termékkód: 0660-14-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
megemeli az asztal, szék, ágy lábát 14cm-rel
Méret:
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Ágykapaszkodó létra (felülést, felállást segítő eszköz), 6 fokos fa Ágykapaszkodó létra (felülést, felállást segítő eszköz), 6 fokos fa
7  000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sokszor fordul elő, hogy az otthongondozás során meg kellene emelni az ágyat, asztalt vagy épp a széket a kényelmes lehajlás érdekében. Ahelyett, hogy új ágyat vennénk, ágyláb emelőt vagy ágymagasítót javaslunk. Ez a 4 db. erős műanyagból készült ágyemelő lábalátét 14 cm-rel emeli meg az ágyat teljesen biztonságosan. Nem csúszik el, nem mozdul el, és masszívan tart - így tervezték. A 14 cm jelentős magasítást jelent, hosszú távon pedig megkíméli az ember derekát. 

Használata egyszerű: tegye az ágy vagy szék lába alá az emelőket, és magasabb lesz 14 cm-vel. A 8cm átmérőjű és 2cm mélységű, nagyon megerősített mélyedésbe könnyen és biztonságosan belehelyezhető az ágy vagy szék lába attól függetlenül, hogy az épp hengeres vagy szögletes formájú.

Ha Önnek olyan ágya van, amelynek nincs lába, ezt az ágyemelőt nem fogja tudni használni.

Termékjellemzők:

  • megerősített alátámasztás
  • nemcsak hengeres lábak emelhetőek meg vele
  • teljes magasság 16 cm
  • magasság az alátámasztásig, azaz a tényleges emelési magasság 14 cm
  • belső átmérő 8 cm
  • alsó, külső alapátmérő 16 cm
  • terhelhetőség 130 kg x 4 láb

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.