Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

A hűsítő kendő és az inzulin hűtő útitok a forró napok kelléke

Szabó Zoltán József
A hűsítő kendő és az inzulin hűtő útitok a forró napok kelléke

Itt a nyár, megjött a forróság. Minél tovább tartanak a meleg napok, annál nehezebben viseljük: idegesebbek, kialvatlanok leszünk. Az időjáráson ugyan nem tudunk változtatni, de kissé komfortosabbá, elviselhetőbbé, sőt, kellemesebbé tehetjük környezetünk. Több praktikus megoldás van erre, melyek közül kettőt jó szívvel ajánlunk Önnek - tényleg hatékonyak.

tovább olvasom...

A hűsítő kendő és az inzulin hűtő útitok a forró napok kelléke

A hűsítő kendő és az inzulin hűtő útitok a forró napok kelléke. Bár két felhasználói kört érint, de mindegyikre szükség lehet a meleg napokban. Amíg a hűsítő kendő kellemes hűvöst tart, addig az inzulin tok megfelelő hőmérsékleten tartja a beteg gyógyszerét. Azok számára készült ez a cikk, akiknek mindkettőre szükségük lehet pl. a munkájuk vagy épp a kikapcsolódás pl. kirándulás miatt.

Miért is hatásos a hűsítő kendő?

Az amerikai Cool hűsítő kendő egy nagy hatékony, komfortérzetet növelő speciális kendő. A hűsítő kendőt arra tervezték, hogy azonnali enyhülést nyújtson forró környezetben. Egyszerűen áztassa jó hideg vízben 10-15 percig és hordja lazán nyaka, vagy homloka körül. Amikor a hideg szétoszlik, görgesse körülbelül 30 percenként, hogy aktiválja a hűtő értéket. A hűsítő kendő apró polymer kristályokat tartalmaz, amelyek felszívják és tárolják a hideg vizet, és így akár 48 óráig hidegek maradnak jég és hűtőszekrény nélkül. Ezek a kristályok hűtik a vért, amely áthalad a vénákon és artériákon a nyak tövénél (vagy bárhol a testén, ahol hordja). A hűsítő kendő belsejében lévő különleges nedvszívó képességű kristályok akár 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva, hűsítő enyhülést nyújtanak.

A Cool hűsítő kendő nagyszerű módot kínál arra, hogy légkondicionált és szuper hűvös maradjon. Az aktuális trendbe illő, látványos viselet, a legjobb minőségű egészségre ártalmatlan, környezetbarát anyagok felhasználásával készül. Tisztításkor, mossa a hűsítő kendőt hideg szappanos vízben, öblítse ki, és azután akassza ki száradni.

A hűsítő kendő hatékonyan hűsít bármilyen forró környezetben, amikor olyan tevékenységet végez, mint: sport, túrázás, biciklizés, kikapcsolódás, de akár a munka is az egészséges életvitelhez hozzátartozik.

A hűsítő kendő minőségben és hatékonyságban eltér egymástól. A drágább a hatékonyabb, de az olcsóbb is megszolgálja a feladatát. Különböző formák kaphatók, és különböző színekben érhetők el. Ha csupán nyaksál szerűen szeretné használni, akkor a Cool hűsítő kendő ajánlott. Ha nagyobb felületet hűtene, pl. a hátát, fejét, combját, akkor a hűsítő törölköző a hatékonyabb megoldás.

Az Értékszigeten mi személy szerint is kipróbáltuk ezeket a termékeket, és elcsodálkoztunk az eredményen. Tényleg hűsít, komfortérzetet biztosít.

A Cool márkának további termékeit is érdemes kipróbálni vagy épp ajándékba adni szeretteinek.

 

Mikor használatos az inzulin hűtő úti tok?

Végezetül egy másik nagyon hasznos és cukorbetegek számár szinte nélkülözhetetlen termékre, az inzulin hűtő útitokra is szeretnénk felhívni a figyelmét.

Sok cukorbeteg ember küzd azzal, hogy a nyári melegben vajon hogyan, mivel fogja hidegen tartani az inzulint. Mivel 30 fok alatt kell tartani, és az ember nincs mindig otthon, hogy elővegye a hűtőszekrényből, ez az inzulin hűtő útitok nagyszerű és praktikus megoldást fog jelenteni. A magyar gyártó úgy találta ki, hogy minden beleférjen, ami a vércukorméréshez és az inzulinadagoláshoz szükséges. Jégzselé gondoskodik arról, hogy az inzulin hidegen legyen, és akár sok-sok órán át is biztosítja a hűvösen tartást. Az inzulin hűtő tok erős anyagból készült, és számos eszköznek ad helyet. Belefér a vércukormérő készülék (leginkább a Dcont márkájúak), vércukor napló, írószer, inzulinadagoló toll, ujjszúró, tesztcsík, használt csík tartó, papírtörlő, tartalék lándzsa. Ideális megoldás azoknak, akik nem tudják kellő hőmérsékleten tartani az inzulint, mert utaznak, szabadban dolgoznak, kinti munkát végeznek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Mindennapi betegségek nyomában
Bankok és minősítések