Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

​A gyógyszeradagoló segít kézben tartani a pontos gyógyszer bevételt

Szabó Zoltán József -
2016-01-19 16:38:27
​A gyógyszeradagoló segít kézben tartani a pontos gyógyszer bevételt

Ha idős, beteg ember van a családban, vagy ha mi magunk sok gyógyszert szedünk, akkor a legbiztonságosabban úgy tehetjük ezt meg, ha gyógyszeradagoló dobozt használunk. Idős hozzátartozónk nem biztos, hogy pontosan fogja tudni, hogy melyik pirulából melyik napszakban hányat kell bevennie. És ez még nem minden, mert választék óriási, csak a képzelet szabhat határt.

tovább olvasom...

Ha idős, beteg ember van a családban, vagy ha mi magunk sok gyógyszert szedünk, akkor a legbiztonságosabban úgy tehetjük ezt meg, ha gyógyszeradagoló dobozt használunk. Idős hozzátartozónk nem biztos, hogy pontosan fogja tudni, hogy melyik pirulából melyik napszakban hányat kell bevennie. Így a legbiztonságosabb az, ha mi magunk előre egy időre, például egy hétre kiadagoljuk neki a gyógyszert. Ugyanez fennáll, ha mi magunk szedünk többféle gyógyszert, akkor a biztonságos adagolás érdekében szintén jó, ha egy hétre előre kiadagoljuk a patikaszereket, hogy a reggeli rohanásban, kapkodásban el ne maradjon, ne keverjük őket össze stb.

Az Értéksziget webáruházban ötletesebbnél ötletesebb gyógyszeradagolók kaphatók. Van, amelyiknél színek szerint lehet megkülönböztetni az aktuális adagot, van, amelyik a hét minden napjára van leosztva, napi több rekeszre tagolva. Találunk a kínálatban olyan gyógyszertárolót is, mely felezni képes a tablettákat, és tárolhatjuk benne egyben a gyógyszert. Utazáshoz alkalmas gyógyszeradagoló dobozkát is rendelhetünk a webshopban, mely nem csak gyógyszerfelezésre és negyedelésre alkalmas, hanem porításra is, megkönnyítve így annak bevételét. Az egyik legötletesebb és legpraktikusabb a digitális gyógyszeradagoló. Akár utazáshoz, vagy azoknak, akiknek csak ritkán kell szedni gyógyszert, esetleg feledékenyeknek kifejezetten javasolt, hiszen a digitális gyógyszeradagoló mindig jelzi a következő bevételi időt. Kifejezetten praktikus, kisméretű, kis helyen elfér, akár zsebben is. Ha digitális gyógyszeradagolót használunk, biztosan nem felejtjük el bevenni az aktuális gyógyszereinket.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír betegápolás
Bankok és minősítések